صرافی بایننس در مسیر IPO؟ پاسخ جنجالی مدیرعامل به سوالات داغ بازار ارزهای دیجیتال

صرافی بایننس در مسیر IPO؟ پاسخ جنجالی مدیرعامل به سوالات داغ بازار ارزهای دیجیتال
0

صرافی بایننس در مسیر IPO؟ پاسخ جنجالی مدیرعامل به سوالات داغ بازار ارزهای دیجیتال

به گزارش مالی3، در هشتمین سالگرد تأسیس بایننس، ریچارد تنگ، مدیرعامل این صرافی، مصاحبه‌ای ویژه در تایوان انجام داد و در مورد رشد سریع پلتفرم بایننس، اقدامات آن در راستای رعایت مقررات و پذیرش ارزهای دیجیتال توسط نهادهای مختلف صحبت کرد.

رشد چشمگیر بایننس

بایننس که در سال ۲۰۱۷ تأسیس شد، اکنون به حدود ۳۰۰ میلیون کاربر و حجم معاملات ۱۲۵ تریلیون دلار رسیده است. به گفته تنگ، حجم معاملات روزانه این صرافی به طور متوسط ۹۱ میلیارد دلار است. او همچنین افزود که علاقه به ارزهای دیجیتال، به‌ویژه از سال ۲۰۲۴ به بعد، به طرز چشمگیری افزایش یافته است. در واقع، تنها در یک سال، تعداد کاربران بایننس از ۱۷۰ میلیون به ۲۸۰ میلیون نفر رسید. تنگ این دوره را به عنوان «شروع دوران اصلی ارزهای دیجیتال» توصیف کرد.

آیا بایننس به عرضه اولیه سهام (IPO) فکر می‌کند؟

در حالی که تنگ سال گذشته در مصاحبه‌ای اعلام کرده بود که بایننس هیچ برنامه‌ای برای عرضه اولیه سهام (IPO) ندارد، او اکنون با توجه به تغییرات جهانی، به این موضوع نگاه متفاوتی دارد. پس از تصویب ETF بیت‌کوین در سال ۲۰۲۴ و افزایش علاقه سرمایه‌گذاران نهادی به ارزهای دیجیتال، تنگ تأکید کرد که روند عرضه اولیه سهام به یکی از نشانه‌های ادغام ارزهای دیجیتال در سیستم مالی جهانی تبدیل شده است.

او همچنین به این نکته اشاره کرد که بسیاری از صندوق‌های سرمایه‌گذاری دولتی، دفاتر خانوادگی و بنیادها ارزهای دیجیتال را به عنوان یک کلاس دارایی معتبر پذیرفته‌اند و عرضه اولیه سهام (IPO) برای بایننس می‌تواند گام بعدی منطقی در این مسیر باشد. گرچه تنگ تاریخ دقیقی برای عرضه اولیه سهام اعلام نکرد، او سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد دلاری از نهادهایی مانند MGX را نشانه‌ای از نهادینه شدن ارزهای دیجیتال دانست.

پاسخ به نگرانی‌های مقرراتی

تنگ همچنین در مورد تأثیر مقررات بر نوآوری‌ها توضیح داد و گفت که توسعه فناوری‌های جدید همیشه از چارچوب‌های نظارتی پیشی می‌گیرد. او این روند را در دوران اینترنت و امروز در زمینه‌هایی مانند هوش مصنوعی و بلاکچین مشاهده کرده است. تنگ بر این باور است که مقررات و نوآوری‌ها لزوماً در تضاد با هم نیستند و یک چارچوب نظارتی مناسب می‌تواند هم از مصرف‌کنندگان محافظت کند و هم رشد صنعت را تسهیل کند.

با توجه به تحولات اخیر، بایننس به سرعت در حال گسترش و پذیرفته شدن توسط نهادهای مختلف است. به نظر می‌رسد که در آینده نزدیک، این صرافی ممکن است شاهد تحولات بزرگتری باشد، از جمله امکان عرضه اولیه سهام که می‌تواند تأثیرات زیادی بر آینده بازار ارزهای دیجیتال بگذارد.

اشتراک گذاری

Profile Picture
نوشته شده توسط:

لیلا تاجیک

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *