ملاقات‌های تجاری حساس ایالات متحده و اتحادیه اروپا: آیا تعرفه‌های جدید اقتصاد جهانی را به بحران می‌کشاند؟

ملاقات‌های تجاری حساس ایالات متحده و اتحادیه اروپا: آیا تعرفه‌های جدید اقتصاد جهانی را به بحران می‌کشاند؟
0

ملاقات‌های تجاری حساس ایالات متحده و اتحادیه اروپا: آیا تعرفه‌های جدید اقتصاد جهانی را به بحران می‌کشاند؟

به گزارش مالی3، بازارهای سهام آسیا روز سه‌شنبه تحت تاثیر نشانه‌های ضد و نقیض از وال استریت، عمدتاً با کاهش روبه‌رو شدند. این در حالی است که عدم قطعیت در مورد تعرفه‌های متقابل دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بر واردات از شرکای تجاری ادامه دارد، اگرچه او ضرب‌الاجل اول آگوست را برای دستیابی به توافق تعیین کرده است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که رهبران اتحادیه اروپا در حال آماده شدن برای رویارویی بر سر تهدیدات تعرفه‌ای آمریکا هستند. بازارهای آسیا روز دوشنبه عمدتاً با افزایش بسته شده بودند.

هاوارد لوتنیک، وزیر بازرگانی ایالات متحده، اول آگوست را «مهلت سختی» برای کشورها جهت شروع پرداخت تعرفه‌ها خواند، اما افزود: «هیچ چیزی مانع از گفتگو کشورها با ما پس از اول آگوست نمی‌شود.»

در بازار سهام استرالیا، که در سه‌شنبه شاهد اندکی افزایش بود، برخی از ضررهای جلسه قبل جبران شد. شاخص S\&P/ASX 200 در نهایت با ۲.۶۰ واحد یا ۰.۰۳ درصد افزایش به ۸۶۷۰.۸۰ واحد رسید، اگرچه پیش از آن به ۸۷۱۴.۶۰ واحد رسیده بود. سهام معدن و انرژی در حال افزایش بودند، در حالی که بخش‌های مالی و فناوری با ضعف روبه‌رو شدند.

در بازار سهام ژاپن، شاخص نیکی ۲۲۵ با ۷۳.۷۰ واحد یا ۰.۱۹ درصد افزایش به ۳۹۸۹۲.۸۱ واحد رسید و ضررهای روز قبل را جبران کرد. سهام سافت‌بانک و فست ریتیلینگ به ترتیب با ۳ درصد و ۰.۴ درصد افزایش مواجه شدند، در حالی که سهام تویوتا کاهش یافت. در بخش فناوری، سهام Advantest و Screen Holdings i با رشد مواجه شدند.

در میان دیگر بازارهای آسیا، شاخص‌های سهام نیوزیلند، چین، هنگ کنگ، مالزی، سنگاپور و کره جنوبی کاهش یافتند، در حالی که شاخص‌های تایوان و اندونزی رشد جزئی داشتند.

در وال استریت، پس از افزایش‌های شدید در اوایل روز، شاخص‌های نزدک و S\&P 500 به رکوردهای جدید رسیدند، اما داو جونز اندکی کاهش داشت. بازارهای اروپا نیز با روندی متغیر به پایان رسیدند، در حالی که قیمت نفت خام کاهش یافت. نگرانی‌ها درباره تعرفه‌های سنگین و تاثیر آن بر تجارت بین‌المللی و تقاضا برای نفت و انرژی، باعث کاهش قیمت نفت به ۶۹.۱۷ دلار در هر بشکه شد.

اشتراک گذاری

Profile Picture
نوشته شده توسط:

لیلا تاجیک

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *