تهدیدات ترامپ برای افزایش تعرفه‌ها: افزایش قیمت کالاها و فشار بر مصرف‌کنندگان آمریکایی!

تهدیدات ترامپ برای افزایش تعرفه‌ها: افزایش قیمت کالاها و فشار بر مصرف‌کنندگان آمریکایی!تهدیدات ترامپ برای افزایش تعرفه‌ها: افزایش قیمت کالاها و فشار بر مصرف‌کنندگان آمریکایی!
0

تهدیدات ترامپ برای افزایش تعرفه‌ها: افزایش قیمت کالاها و فشار بر مصرف‌کنندگان آمریکایی!

به گزارش مالی3،  تحلیلگران هشدار داده اند که این امر می تواند “دیواره تعرفه” ایجاد کند که زنجیره های تأمین منطقه ای را مختل می کند و قیمت مصرف کنندگان آمریکایی را افزایش می دهد.

تهدیدات جدید ترامپ به عنوان مهلت اول اوت برای رویکردهای معاملات تجاری آمده است. وی گفت که وی قصد دارد تعرفه های جدید را تحمیل کند ، از 25 ٪ تا 40 ٪ ، در کشورهایی از جمله کامبوج ، اندونزی ، لائوس ، مالزی و تایلند. این کشورها تبدیل شده اند و خواستار بندر اولیه برای تغییر کالاهای چینی به دامن تعرفه های فعلی ایالات متحده هستند.

ویتنام ، بزرگترین در این زنجیره حمل و نقل ، تعرفه 20 ٪ را برای کالاهایی که به ایالات متحده صادر می کند دریافت می کند و با 40 ٪ در کالاهای مجدداً مورد ضرب و شتم قرار می گیرد. ترامپ می گوید تعرفه ها تا پایان سال بیش از 300 میلیارد دلار تولید می کنند ، با شروع آنچه که او “پول بزرگ” خوانده است از ماه اوت شروع می شود.

تعرفه ها زنجیره های تأمین جهانی را تغییر شکل می دهند

در حالی که نگرش ترامپ ممکن است با کسانی که تمایل به حمایت از گرایی دارند ، وتر را به خود جلب کند ، زنگ های هشدار دهنده توسط اقتصاددانان و کارشناسان تجارت به صدا در می آیند. آنها هشدار می دهند که ایجاد “دیوار تعرفه” در جنوب شرقی آسیا باعث ایجاد اختلال اساسی در زنجیره های عرضه جهانی و افزایش هزینه های مصرف کنندگان و مشاغل در ایالات متحده خواهد شد.

هنوز هم جایی برای کشورهایی مانند مالزی ، کامبوج و تایلند وجود دارد که بتوانند شرایط بهتری را در مورد مذاکرات با واشنگتن انجام دهند. وی گفت که معامله تعرفه ای که با ویتنام رخ داده است نباید به الگویی برای منطقه تبدیل شود.

صرف نظر از سطح تعرفه نهایی که توافق شده است ، انتظار می رود قیمت کالاهای صادر شده از جنوب شرقی آسیا طبق برنامه ترامپ افزایش یابد. این منطقه یک قطب اصلی تولید برای محصولات مصرفی ایالات متحده است و باعث می شود که افزایش هزینه ها از طریق بازارهای آمریکا افزایش یابد.

“تولید به طور کلی در آسیا گران تر می شود ، اما در اصل 20 ٪” دیوار تعرفه “ممکن است در کشورهایی متفاوت باشد که ورودی های چین کوچکتر هستند. فکر نمی کنم این یکسان باشد.”

مارک ویلیامز ، اقتصاددان ارشد آسیا در اقتصاد سرمایه ، هشدار داد که اجرای تعرفه های پیشنهادی می تواند متناقض و غیرقابل پیش بینی باشد. وی با توجه به نرخ های مختلف که به طور بالقوه در سراسر کشورها و صنایع اعمال می شود ، گفت که عدم وضوح ممکن است منجر به سردرگمی و ناکارآمدی در شبکه های تجارت جهانی شود.

ویلیامز همچنین افزود: تعرفه در کشورهای جنوب شرقی آسیا می تواند عواقب ناخواسته ای داشته باشد. وی گفت که بسیاری از شرکت ها در اولین دوره ریاست جمهوری ترامپ برای فرار از تعرفه های موجود ، عملیات را از چین به کشورهایی مانند ویتنام و اندونزی منتقل کرده اند. اما وی هشدار داد كه احداث دیوار تعرفه جدید می تواند این روند را مختل كند. وی گفت ، اگر تفاوت بین تعرفه ها در چین و سایر کشورها در این نزدیکی کوچکتر شود ، انگیزه حرکت مشاغل از بین می رود ، احتمالاً مانع حرکت تنوع زنجیره تأمین می شود.

افزایش هزینه ها طبق قوانین تعرفه جدید ، خریداران را فشار می دهد

حتی تعرفه های شیب دار بعید است که به هدف ترامپ برای بازگشت تولید به ایالات متحده برسد. صنایع آمریکایی غالباً دارای مقیاس و مزایای هزینه لازم برای جایگزینی تولید آسیا هستند.

به گفته ویلیامز ، شرکت ها و مصرف کنندگان آمریکایی با یک معضل روبرو خواهند شد: یا هزینه های بالاتر را برای کالاهای وارداتی جذب می کنند یا بدون آنها می روند. وی خاطرنشان کرد: تولید داخلی در بسیاری از بخش ها حتی با تعرفه ها غیرقانونی است.

این خطر تورم را برای مصرف کنندگان آمریکایی ایجاد می کند. از آنجا که تعرفه ها اساساً مالیات بر واردات دارند ، هزینه های آنها به طور معمول برای مصرف کنندگان کاهش می یابد. و از آنجا که زنجیره های تأمین جهانی عمیقاً در هم تنیده هستند ، حتی تغییرات جزئی سیاست می تواند اثرات گسترده ای را ایجاد کند.

در عین حال ، قوانین سخت تر در مورد کالاهای “حمل و نقل”-که از طریق کشورهای ثالث هدایت می شود-پس از رسیدن محصولات به بنادر ایالات متحده ، می توانند منجر به بررسی دقیق تر شوند. این به نوبه خود می تواند راه را برای صنایع جدید متمرکز بر انطباق و پردازش هموار کند.

اشتراک گذاری

Profile Picture
نوشته شده توسط:

لیلا تاجیک

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *